Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

.. αλήθειες..

1976: ο μέγας εθνάρχης Καραμανλής ψηφίζει στον ΟΗΕ ως επίσημη γλώσσα της τότε Γιουγκοσλαβίας την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! (Επίσημο επιχείρημα των Σκοπίων μέχρι σήμερα)
1990: ο άλλος "αριστερός" Αν. Σαμαράς, ως υπ. Εξωτερικών, υπογράφει ότι κατά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας δημιουργούντσι τα εξής κράτη: Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ν. Γιουγκοσλαβία ( Σερβία-Μαυροβούνιο), Λαϊκή δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
1992: ο πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης υπογράφει διμερή συμφωνία με τον Γκλιγκόρωφ χωρίς κανέναν όρο, με την ονομασία Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! Έπειτα είπε και την γνωστή ατάκα "σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει!" 
2018: οι προδότες Τσίπρας και Κοτζιάς υπογράφουν την ονομασία "βόρεια Μακεδονία" με Μακεδονική γλώσσα όπως προέβλεπε το ψήφισμα του ΟΗΕ 1018/6/1976. Με τους εξής όρους:
Α) υπηκοότητα Μακεδονική και ιθαγένεια ΣΛΑΒΙΚΗ!!!
Β) τα εναέρια σύνορα θα φυλάσονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την Ελληνική αεροπορία ( και όχι από την Τουρκική, όπως γινόραν από το 1997 ως το 2018) & θα υπάγονται στο FIR Αθηνών
Γ) θα αναφέρετε στο σύνταγμά τους (γράφεται πλέον και στα βιβλία ιστορίας τους) ότι πρόκειται για Σλαβικά φύλα που εμφανίστηκαν κατά τον 6ο-7ο αιώνα.
(Οι εκπαιδευτικοί τους κάνανε απεργία σχεδόν σύσωμοι για 2μιση μήνες, μιλώντας για προδοσία της ιστορίας τους!)
Δ) στη συμφωνία αναγράφεται πως η ονομασία τους αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γεωγραφικό προσδιορισμό.
Προδότη Τσίπρα!
Ζήτω οι πατριώτες που πουλήσαν γλώσσα, όνομα χωρίς κανένα περιορισμό.
Ζήτω οι πατριώτες που πουλήσαν την Κύπρο το 1974 και τον Αττίλα 2 το 1975!
Γιατί δεν άσκησε βέτο ο νέος πρωθυπουργός στην Ε.Ε όπως ο Γάλλος και ο Βούλγαρος; γιατί μόλις ο Ζάεφ προκύρηξε εκλογές ( που όλοι λένε ότι θα χάσει λόγω της προδοτικής συμφωνίας) ο Δένδιας και Ντόρα καλούν την αντιπολίτευση να τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών;;; Αφού είναι προδοτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

My Blog List

Followers